Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ در چند ماه گذشته بحث اجرای طرح آمایش دانشگاه‌های کشور در دستور کار قرار گرفته و اجرای آن نیز موافق و مخالف‌هایی را به همراه داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، طی چند ماه گذشته بحث اجرای طرح آمایش دانشگاههای کشور در دستور کار قرار گرفته و اجرای آن نیز موافق و مخالفهایی را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین حسن صادقی نسب امام جمعه گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این زمینه اظهار داشت: اجرای طرح آمایش در شرایط کنونی کشور به مصلحت نیست و باید جلوی اجرای این طرح گرفته شود.

وی با اشاره به موفقیت‌ها و تاثیرگذاری مجتمع آموزش عالی گناباد که این روزها با توجه به اجرای طرح آمایش بحث ادغام آن وجود دارد بیان کرد: در مرحله اول برای ساخت این مجتمع در شهرستان گناباد هزینه‌های زیادی صورت گرفته و در صورت اجرای این طرح این هزینه که از بیت المال بوده هدر خواهد رفت.

امام جمعه گناباد تصریح کرد: برای راه اندازی این دانشگاه در گناباد خیرین زیادی هزینه کرده‌اند و کمک‌های زیادی مردم داشته‌اند تا دانشگاه به اینجا برسد و اگر این مجتمع محدود شود نیکوکاران و خیرین از کار خود پشیمان خواهند شد و پاسخ گوی آنها کسی نخواهد بود.

صادقی‌نسب یکی از مباحث مطرح شده در این زمینه را عدالت آموزشی دانست و افزود: در انقلاب اسلامی باید مراکز آموزش عالی گسترش پیدا کنند تا استعدادها با کمترین هزینه ارتقاء علمی پیدا کنند و اگر مراکز علمی متقر در مراکز استانها و پایتخت باشد هم برای خانوادهها هزینه بالایی خواهد داشت درس خواندن در آنها و از سویی آسیبهای اجتماعی را به همراه خواهد داشت.

کلاف سردرگم محور گناباد به دوغارون/کامیون و تریلی در محور ویژه ماشین‌های سبک جولان می‌دهند13 میلیارد تومان تسهیلات کرونا در گناباد خراسان رضوی پرداخت شدمقدمات راه‌اندازی بیمارستان دوم گناباد مهیا شد/خریداری 10 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی

وی ادامه داد: برای راه اندازی این مجتمع در گناباد چندین نماینده مجلس، فرماندار، امام جمعه و سایر اقشار تلاش کردهاند و ساعتها وقت صرف شده تا به اینجا برسد و اگر این ادغام صورت گیرد یعنی هدر رفت همه این تلاشها که کار درستی نخواهد بود.

امام جمعه گناباد در پایان خاطرنشان کرد: از همه این دلایل مهمتر تنش اجتماعی است که این تجمیع در شرایط حال کشور ایجاد خواهد کرد که آسیب‌هایی را به همراه خواهد داشت.

حامد قربانی فرماندار گناباد نیز در زمینه اجرای این طرح در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: اجرای طرح آمایش مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و مجری آن نیز وزارت علوم است.

وی افزود: مسئولان شهرستان گناباد به دور از نگاه به شهرستانهای دیگر فقط به دنبال خواستههای خودشان در اجرای این طرح خواهند بود زیرا فقط در یک مورد در این مجتمع 30 هزار متربع ساخت و ساز از سال 94 تاکنون صورت گرفته است.

گزارش از یاسر سالاری گناباد

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح آمایش اجرای این طرح امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۲۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • لزوم تسریع در روند اجرای طرح‌های مجتمع فولاد بافق
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • اجرای نقشه تحول بنیادین آموزش و پرورش یک تکلیف ملی است