Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدرضا آهنچیان روز شنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید مجتمع آموزش عالی گناباد افزود: در شرایطی که برخی دانشگاه‌ها در کشور به صورت کپسولی درون خود محصور و تنها به دنبال جذب  اعتبارات دولتی هستند در مجتمع آموزش عالی گناباد با روحیه جهادی مسوولان آن طی هشت سال گذشته مشارکت بخش‌های مختلف جلب و علاوه بر توسعه رشته های آموزشی شاهد خدمات خوبی از نظر توسعه زیرساخت‌های فضاهای آموزشی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مهمترین ملاک ارزشیابی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور کارکرد کیفی عملکرد آنهاست و بررسی سطح کیفی خدمات آموزشی و توسعه زیربنایی، ملاک مهم ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است.

مدیرکل برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوی توسعه علمی و آموزش عالی را از مهمترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: در این زمینه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیشگام است.

آهنچیان توسعه علوم پایه و زیرساخت‌های پژوهش و فناوری پیشرفته و از جمله فناوری نانو را از رویکردها و اقدامات اثربخش دولت در سنوات قبل دانست و افزود: به برکت این تلاش‌ها شاهد افزایش جایگاه و کسب رتبه ۱۶ علمی کشورمان در سطح جهان هستیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار گناباد هم دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را سرمنشا توسعه و پیشرفت دانست و گفت: این مراکز برای نقش آفرینی بیشتر در این زمینه علاوه بر تامین سرمایه انسانی باید به توسعه زیرساخت‌ها هم توجه کنند.

قاسم علی طالبی با اشاره به این که در مجتمع آموزش عالی گناباد طی سنوات گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده توجه مسوولان ذیربط به ارتقای این مجتمع به دانشگاه را با عنایت به ظرفیت‌های فرهنگی و علمی شهرستان خواستار شد.

وی اضافه کرد: در راستای رویکرد دولت دوازدهم برای بهره گیری بیشتر از ظرفیت‌های تحقیقات در مسیر توسعه، کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری در سطح کشور و به تبع آن استان خراسان رضوی تشکیل و در آینده نزدیک در گناباد شروع به کار می کند.

در پایان این مراسم دکتر سید مصطفی موسوی زاده به عنوان رییس مجتمع آموزش عالی گناباد معرفی و از خدمات پنج ساله دکتر حسین نجاری در این سمت قدردانی شد.

مجتمع آموزش عالی گناباد دارای دو هزار و ۶۰۰ دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی با ۴۵ نفر عضو هیات علمی است و توان افزایش دانشجویان تا سقف پنج هزار نفر را دارد.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۲ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری فرمانداری گناباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری فرمانداری گناباد آموزش عالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری فرمانداری گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دکتر عبدالمهدی عراقی‌زاده، متولد بهمن‌ 1339 در بندرعباس است و 35 سال از عمر خود را صرف ارائه خدمت به مردم هرمزگان کرد.

بیشتر بخوانید؛ اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان
با پیگیری های مستمر وی، از سال 1387 دانشکده دندانپزشکی هرمزگان با پذیرش صد در صد نیروی بومی آغاز بکار کرد.
دکتر عراقی‌زاده در سالهای 1385 تا 1380 در سمت رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بود و نقشی ویژه در ارائه خدمات به مردم استان داشت.

دیگر خبرها

  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری