Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی روز جمعه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در حوزه آموزش عالی گسترش کمی خوبی طی سنوات گذشته ایجاد شده است افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی  که سال ۱۳۹۴ به تصویب رسیده و در سال ۱۳۹۵ ابلاغ شده است ساماندهی این بخش مورد توجه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در هر استان یک شبکه علمی متشکل از مراکز علمی موجود شامل دانشگاهها و مجتمع ها و مرکز آموزشی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل آن مناطق را از نظر گسترش کمی و ماموریت گرا کردن آموزش عالی به صورت کارشناسی بررسی می کند و این مساله افق روشنی برای گسترش کیفی مراکز آموزش عالی و رشته های دانشگاهی ترسیم می کند و پتانسیلهای منطقه ای و محلی مبنای مهمی برای گسترش این مراکز در آینده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مرحله نخست گسترش کمی آموزشهای عالی که دولت هزینه های زیادی بابت آنها داده و از نظر کیفی به جایگاه واقعی دست نیافتند تعدیل می شود و کیفی سازی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای اساس این راهبرد محقق می شود.

غلامی افزود: ارتقاء مجتمع آموزش عالی گناباد به دانشگاه هم بعد از دریافت و بررسی گزارشها و ظرفیتهای علمی و منطقه ای مورد بررسی قرار می گیرد.

او با اشاره به ظرفیتهای خوب علمی دانشجویان و مراکز آموزش عالی و طرحها و پژوهشهای خوبی که در این مراکز تهیه شده و یا در دست اجراست خواستار تحقق این ایده های نوین در مرحله اجرا از طریق ارتباط صنایع با دانشگاهها شد.

 وی ادامه داد: با افزایش ارتباط صنایع با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی طرحهای خلاقانه دانشجویی و دانشگاهی در بستر عمل به فعلیت و بالندگی می رسند و مشکلات صنایع هم کاهش می یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ایده های نو و فناوریهای خلاقانه دانشجویان و دانشگاهیان در مراکز رشد فناوری عرضه و  اگر آینده خوبی داشته باشند در پارکهای فناوری حمایت می شوند و بستر نقش آفرینی آنها در فرآیند توسعه و رونق اقتصادی جامعه فراهم می شود.

غلامی ضمن گرامی داشت ۱۶ و روز دانشجو افزود: فضای علمی کشور برای رشد و بالندگی همه دانشجویان فراهم است و با راهبردهای خوب دولت و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در هر زمینه ای که دانشجویان علاقه مند باشند با پرداخت تسیهلات و حمایتهای لازم زمینه به فعلیت رسیدن ظرفیتهای بالقوه آنان فراهم می شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی و کارآفرینی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد هم بازدید کرد.

همچنین با حضور وزیر علوم مسجد و مجتمع فرهنگی فاطمه زهرا (س) مجتمع آموزش عالی گناباد به بهره برداری رسید.

این طرح دارای ۷۵۰ متر مربع زیربناست و برای احداث آن ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ۲۶۰۰ دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی با ۳۱ نفر عضو هیات علمی است و  توان افزایش دانشجویان آن نیز تا سقف پنج هزار نفر وجود دارد.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۲ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها آموزش عالی وزیر علوم تحقیقات و فن آوری گناباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش عالی گناباد آموزش عالی گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه آبادان که در دولت گذشته قرار بود رایگان واگذار شود، به سوددهی رسید

وزیر نفت درباره حجم سوددهی پالایشگاه آبادان و روند توسعه آن، همچنین افزایش تولیدات مجتمع‌های پتروشیمی به رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران گزارش داد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جواد اوجی بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در نشست هیئت دولت در گزارشی از فعالیت‌های پالایشگاه آبادان، با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۴ وزیر نفت وقت با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه گفته بود، دولت حاضر است آن را رایگان واگذار کند، گفت: با اقدام‌هایی که در دولت مردمی با تکیه بر توان سازندگان، متخصصان و پیمانکاران داخلی و به بهره‌برداری رساندن فاز دوم این پالایشگاه انجام شد، پالایشگاه آبادان امروز یکی از سودده‌ترین واحدهای تولیدی است که پارسال ۱۲ همت سودآوری داشته است.

وی با اشاره به رسیدن تولید بنزین در این پالایشگاه از روزانه ۸ میلیون لیتر در ابتدای دولت سیزدهم به ۱۵ میلیون لیتر در روز، تولید گازوئیل از روزانه ۱۵ میلیون لیتر به ۱۹ میلیون لیتر و کسب رتبه نخست صادرات در بورس کالا و انرژی در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: تا ۲ ماه آینده واحد هیدروکراکر این پالایشگاه نیز به بهره‌برداری می‌رسد و مابه‌ازای ارزی تولید گازوئیل یورو ۵ آن ۳ میلیون یورو دیگر افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت همچنین با اشاره به افزایش ۲۱۰ هزار بشکه‌ای تولیدات و تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی تبریز، شازند، بندرامام، بوعلی و رازی، افزود: در طول فعالیت دولت سیزدهم، تعداد محصولات تولیدی این پالایشگاه از ۲۱ محصول در سال ۱۴۰۰ به ۳۴ محصول رسیده و با اقدام‌های انجام‌شده تنها در سال گذشته، ۱۳۰۰ فرصت شغلی ثابت و غیرثابت در این مجتمع ایجاد شد که امسال نیز ۶۰۰ نفر به نیروهای شاغل در پالایشگاه افزوده می‌شود و حداقل هزار نفر نیز در پیمانکاری‌های توسعه فاز ۳ آن مشغول فعالیت خواهند شد.

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • پالایشگاه آبادان که در دولت گذشته قرار بود رایگان واگذار شود، به سوددهی رسید
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری