Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود پذیرش تعهدات دانشگاه علوم پزشکی گناباد توسط شورای اسلامی شهر بجستان جهت راه‌اندازی مجتمع آموزشی سلامت نام آن در دفترچه پذیرش دانشجو برای مهرماه ۹۸و۹۹ درج نشد  و خبرها حاکی از این است که در بهمن ماه نیز پذیرش ندارد. ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، 14 شهریورماه سال گذشته بود که خبر افتتاح مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان بجستان توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اعلام شد و بارقه امیدی در بین مردم این شهرستان ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در شهریورماه سال گذشته اعلام کرد: از همان ابتدای پذیرش مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی گناباد و در پی درخواست‌های مردم و مسئولان شهرستان بجستان برای ایجاد یا انتقال یکی از رشته‌های دانشگاه به این شهرستان، پیگیری‌های لازم برای تحقق این موضوع را در دستور کار دانشگاه قرار دادیم.

وی افزود: پیگیری‌های مداوم در دیدار حضوری با مقام عالی وزارت که به همراه بنایی انجام شد و نامه‌نگاری‌های متعدد با بخش‌های مختلف وزارت، سرانجام منجر به کسب موافقت اصولی تاسیس مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرستان بجستان شد. امیدوارم این دستاورد فرخنده سبب تعالی و توسعه بیش از پیش مراکز آموزش عالی این شهرستان شود.

خراسان رضوی|پیگیری پرونده زعفران کاران گناباد/ دریافت وجه نقد در قبال سپرده زعفرانخراسان رضوی| بی‌رغبتی مردم گناباد به کاشت زعفران در پی کاهش قیمت‌هاخراسان رضوی| گلایه مردم از سرویس‌دهی اتوبوس‌ها در گناباد

پس این خبر مردم بجستان منتظر بودند تا در دفترچه انتخاب رشته نام این مجتمع درج شود ولی با وجود پذیرش تعهدات دانشگاه علوم پزشکی گناباد توسط شورای اسلامی شهر بجستان جهت راه‌اندازی مجتمع آموزشی سلامت نام آن در دفترچه پذیرش دانشجو برای مهرماه 98و99 درج نشد  و خبرها حاکی از این است که در بهمن ماه نیز پذیرش ندارد.

شورای شهر بجستان همه گونه همکاری را با دانشگاه داشته است

عباس علی اکبرزاده رئیس شورای اسلامی شهر بجستان در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: ابتدا قرار بود رشته فوریت‌های پزشکی در بجستان ایجاد شود که منتفی شد؛ سپس بحث مجتمع آموزش عالی سلامت مطرح شد و ما بهترین مکان‌های آموزشی موجود در شهر را به دانشگاه علوم پزشکی گناباد معرفی کردیم و در نهایت یک طبقه دانشگاه پیام نور بجستان انتخاب شد و بنده بعنوان نماینده هیات موسس و رئیس شورای شهر با سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور جهت اجاره آن قرارداد امضا کردم و شورای شهر متعهد شد ظرف سه سال ساختمان مجتمع را بصورت خیری بسازد و تحویل دانشگاه علوم پزشکی دهد.

وی ادامه داد: حتی خیری اعلام آمادگی کرد و تا سقف 700میلیون تومان قول داد و ما از دانشگاه تقاضای زمین و نقشه‌های اجرایی را داشتیم که کار را شروع کنیم اما تاکنون این امر محقق نشده و حتی یک ساختمان خیرساز با حدود 2000 متر زیربنا بصورت نیمه ساز در حد سفت‌کاری آمده واگذاری شد ولی ظاهرا خبری از مجتمع نشد و در سفری که چند روز پیش به وزارت‌خانه داشتم  براساس اعلام شورای گسترش کل این مجتمع‌ها که  درکشور 27تا درحال صدور مجوز بوده و یا مجوز صادر شده فعلا منتفی شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر بجستان خاطرنشان کرد: حال با توجه به طرح موضوع مجتمع و برپایی چندین جلسه و بالا رفتن مطالبات مردم با توجه به اعلام و خبری شدن این موضوع توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد انتظار دارد بزرگواران با انتقال یکی از دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی گناباد به بجستان هم حسن نیت خود را اثبات کنند.

مجتمع آموزش عالی سلامت راه اندازی می‌شود

جواد باذلی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این باره در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: با توجه به سیاست‌های آموزشی کشور مبنی بر محدود نمودن توسعه کمی در احداث دانشکده‌ها، مجتمع‌ها و رشته‌های آموزشی، صدور مجوز برای این موارد بسیار محدود شده و به همین خاطر برای اخذ مجوز مجتمع آموزش عالی سلامت بجستان، حدود 2 سال پیگیری مداوم توسط دانشگاه و نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی انجام شد که خوشبختانه این مجوز در شهریور ماه سال گذشته با امضای وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد.

وی افزود: پس از اخذ مجوز، باید شرایط لازمی که وزارت برای راه اندازی مجتمع در نظر داشت فراهم می شد که جلسات لازم با مدیران مربوطه در وزارت و همچنین مسئولان شهرستان بجستان انجام شد و تمام تلاش ما و مسئولان شهرستان بجستان بر آن بود که با فراهم آوردن شرایط، از سال تحصیلی جاری پذیرش دانشجو برای این مجتمع آغاز شود اما متاسفانه با وجود تمام تلاش‌ها این مهم تاکنون به نتیجه نرسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان با اشاره به روند طولانی مکاتبات اداری و پیگیری‌ها اظهار داشت: بیش از 80 درصد شرایط و اقدامات راه اندازی مجتمع فراهم شده و پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد و یقینا از آنجا که بخش اعظم کار ( اخذ مجوز؛ تامین محل فیزیکی و امکانات و تجهیزات) انجام شده است و با توجه به قول مساعد مقام عالی وزارت در سفر اخیر به شهرستان‌های گناباد و بجستان در آینده‌ای نزدیک شاهد راه اندازی آن خواهیم بود.

گزارش از یاسر سالاری گناباد

انتهای پیام/ش

R41347/P/S6,1188/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند