Web Analytics Made Easy - Statcounter

گناباد- ایرنا- فرماندار گناباد کمبود زیرساختهای فرهنگی و آموزشی، خوابگاهها و ورزشی را از مشکلات مهم مجتمع آموزش عالی این شهرستان دانست.

محم علی نبی پور روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع آموزش عالی گناباد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا خواستار مشارکت بیشتر خیران و توجه بیشتر مسئولان و دست اندرکاران ذیربط نسبت به رفع کمبودها و توسعه زیرساختهای مورد نیاز این مجتمع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین گسترش نامتوازن زیرساختهای فرهنگی و تفریحی به نسبت جمعیت دانشجویی را از مشکلات و ضعفهای مهم در گناباد ذکر و بیان کرد: با وجود اینکه 25 درصد کل جمعیت گناباد را دانشجویان و اکثر آنان را دانشجویان غیربومی تشکیل می دهند فضاهای تفریحی و فرهنگی در این شهرستان به نسبت جمعیت دانشجویی گسترش نیافته و این قشر با کمبودهای بسیاری برای پرکردن اوقات فراغت خود روبرو هستند.
او افزود: گناباد به عنوان شهری با پیشینه فرهنگی و علمی و دانشگاهی می تواند در صورت تکمیل زیرساختهای لازم به مکان خوبی برای اقامت دانشجویان تبدیل شود.
فرماندار گناباد ادامه داد: تاکنون حدود 400 دانشجوی جدید در مجتمع آموزش عالی گناباد ثبت نام کرده اند که حدود 80 درصد آنان غیربومی هستند.
رئیس مجتمع آموزش عالی گناباد نیز گفت: این مجتمع نیازمند 30 هزار مترمربع زیرساختهای عمرانی در بخشهای مختلف است که برای تامین آنها 120 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز می باشد.
دکتر حسین نجاری ادامه داد: از مجموع فضاهای مورد نیاز عمرانی این مجتمع 25 هزار مترمربع آن با پیشرفت 80 درصد در دست انجام است.
وی گفت: هزینه خوابگاههای دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد به صورت خودگردان تامین و اداره می شوند و هزینه هر ترم خوابگاه سه میلیون و 500 هزار ریال است که در مقایسه با سایر شهرهای استان خراسان رضوی پایین تر است.
مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای 2600 دانشجو در 22 رشته با 31 نفر عضو هیات علمی است. گنجایش افزایش دانشجو در این مجتمع تا سقف پنج هزار نفر وجود دارد.
12 هزار دانشجو در 12 دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.
گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
خبرنگار: فهیمه نعمتی شهری **انتشار: حسین کریم زاده
7545/2095/1858

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۴۵۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

رئیس­ جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.   به گزارش ایسنا،  سیدابراهیم رئیسی، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:   «ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ می­گردد:   «ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین­‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌­شود».   عاطفه خادمی   عاطفه خادمی کیست عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.   گفتنی است، خادمی متولد سال  ۱۳۶۳ شهرستان بروجرد و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.   وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه  با محوریت زنان و خانواده نیز هست.   در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.   یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟